//Αλλού κλείνουν μεσάνυχτα ή ανοίγουν απόγευμα… Το ΑΚΡΟΑΜΑ στο Άργος όμως;

Αλλού κλείνουν μεσάνυχτα ή ανοίγουν απόγευμα… Το ΑΚΡΟΑΜΑ στο Άργος όμως;

Spread the love

Μπορεί λόγω έκτακτων μέτρων σε πολλές περιοχές της Ελλάδα τα καταστήματα διασκέδασης να είναι υποχρεωμένα να κλείσουν τα μεσάνυχτα και για αυτό κάποια από αυτά να έχουν αποφασίσει να ανοίγουν απογευματινές ώρες, όμως επειδή η ΠΕ Καστοριάς που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα, είναι εκτός από αυτές τις περιοχές, δίνει μια ωραία ευκαιρία για νέα συνάντηση στο ΑΚΡΟΑΜΑ LIVE στο άργος Ορεστικό, που έρχεται για τρίτη φορά μέσα στο καλοκαίρι!

Για μια ακόμη βραδιά επιστρέφει μέσα στο καλοκαίρι,  το αγαπημένο σε όλο τον νομό Καστοριάς, ΑΚΡΟΑΜΑ live by Night,

Το ΑΚΡΟΑΜΑ Live, ανταποκρινόμενο στο κοινό, επιστρέφει το Σάββατο 29 Αυγούστου, με καλεσμένους τον Ανέστη Λεκίδη και την Ευδοκία Παπαδόπουλου και με το ήδη γνωστό του σχήμα.

Μάλιστα οι υπεύθυνοι του καταστήματος έχουν προσχωρήσει στη λήψη όλων των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας. Για το λόγο αυτό έχουν ανατπύξει τον ανάλογο αριθμό τραπεζοκαθισμάτων, όπως ορίζει η ΚΥΑ για τους κλειστούς χώρους.

Λόγω των μέτρων που ισχύουν και στην περιοχή μας, καλό θα είναι να επικοινωνήσετε άμεσα για τις κρατήσεις σας!

Το ΑΚΡΟΑΜΑ Live είναι ξανά εδώ και σας περιμένει!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, μιμίδιο, κείμενο που λέει "Η Σταθερή Αξία Της Διασκέδασης live Σαβ. 29/08 ΜΑΡΙΑ ΙΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣ ΛΕΚΙΔΗΣ ANNA ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Για Mia Και Μοναδική Βραδιά ΝΙΚΟΣ ΒΟΛΙΚΑ Rez:2467044290"


Spread the love