//Στην Καστοριά ο Στέφανος Κασσελάκης για την κοπή της Βασιλόπιτας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. – Συνοδευόμενος από τον Τάιλερ και την σκυλίτσα τους Φάρλι – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στην Καστοριά ο Στέφανος Κασσελάκης για την κοπή της Βασιλόπιτας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. – Συνοδευόμενος από τον Τάιλερ και την σκυλίτσα τους Φάρλι – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Την Καστοριά επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου 2024 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγο του Τάιλερ Μακμπέθ και την σκυλίτσα του Φάρλι, με σκοπό να παρευρεθούν στην κοπής της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καστοριάς.

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης έφθασε στην Καστοριά μετά την επίσκεψη του στην 30η έκθεση Agrotica, στην Θεσσαλονίκη, έχοντας στο πλάι του την πρώην Βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ολυμπία Τελιγιορίδου και την Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα. Κατά την είσοδο του στην πόλη της Καστοριάς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μία στάση στο “Μπλόκο των αγροτών” στην Λεωφόρο των Κύκνων, οπού συνομίλησε με αγροκτηνοτρόφους και άκουσε προσεκτικά από τους ίδιους τις διεκδικήσεις τους.

Στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Cafe Restaurant ”Λέσχη φίλων του περιβάλλοντος” στον Προφήτη Ηλία Καστοριάς, όπου τον περίμεναν τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πλήθος ψηφοφόρων του κόμματος για την τελετή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής. Κατά την άφιξη του έγινε αποδέκτης από επευφημίες και αγκαλιές από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τον περιμένει. Μάλιστα ο κ. Κασσελάκης και ο σύζυγος του Τάιλερ Μακμπέθ, ήταν αρκετά “ζεστοί” με τον κόσμο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Στέφανος Κασσελάκης απηύθυνε χαιρετισμό ανεβασμένος πάνω σε μία καρέκλα για να τον βλέπουν όλοι οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και ανάμεσα στα όσα ανάφερε τόνισε πως όποια σταθερότητα που έχουμε αυτήν την στιγμή οικονομικά ως χώρα, οφείλετε στην διευθέτηση του χρέους που έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, “πετώντας” ταυτόχρονα καρφιά προς την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον πως διαφημίζει τους δημοσιονομικούς στόχους που επιτυγχάνει η χώρα στην Ευρώπη, στόχοι όμως που όπως ανέφερε ο κ. Κασσελάκης γίνονται εφικτοί μέσο της φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού.

Το φλουρί της Βασιλόπιτας “έπεσε” στην τυχερή κα. Ελένη Μέγαρο, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καστοριάς.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε να διανυκτερεύσει στην Καστοριά και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “LIMNEON”, πριν την αναχώρηση του αύριο για την Κοζάνη, οπού θα πραγματοποιηθεί το πρώτο περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

 

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καστοριάς στην Καστοριά και την εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς: 

 


Spread the love