//Καστοριά: Η κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Καστοριάς – ΦΩΤΟ

Καστοριά: Η κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Καστοριάς – ΦΩΤΟ

Spread the love

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2024, η κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Καστοριάς, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Καστοριάς.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Φωτεινής,  π. Σταυρός Λαζάρου. Ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον κ. Άκη Τσούκα, για την προσφορά της οικογένειας του στην επετειακή εκδήλωση μνήμης στο όρος Βίτσι, καθώς επίσης και βράβευση των αριστούχων μαθητών, τέκνων μελών του παραρτήματός της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Καστοριάς.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Καστοριάς, Συνταγματάρχης ε.α. Χρυσόστομος Δούκης.

Ενώ δόθηκαν και  πολλά δώρα και δωροεπιταγές στους τυχερούς που βρήκαν ένα από τα αρκετά φλουριά που βρίσκονταν στις ατομικές βασιλόπιτες.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν η Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτριος Σαββόπουλος, ο Διοικητής του 15ου Συντάγματος Πεζικού Συνταγματάρχης Θωμάς Γεωργιάδης, ο πρώην βουλευτής ΝΔ Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Καστοριάς Στρατηγός ε.α. Γρηγόρης Γρηγοριάδης, ο Στρατιωτικός Ιατρός ε.α. Καρδιολόγος Σωτήριος Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών ΠΕ Καστοριάς Ανθυπασπιστής Χρηστός Μαρινέλης, μέλη του παραρτήματός της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Καστοριάς και πλήθος κόσμου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν κεράσματα και εδέσματα στους παρευρισκόμενους.


Spread the love