//Άργος Ορεστικό: SUPER γιορτινή διάθεση και δώρα στους μικρούς του φίλους σκόρπισε το SUPER ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙ – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Άργος Ορεστικό: SUPER γιορτινή διάθεση και δώρα στους μικρούς του φίλους σκόρπισε το SUPER ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙ – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Μια στάση στο SUPER ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙ στο Άργος Ορεστικό, πριν συνεχίσει την μεγάλη του αποστολή, αποφάσισε να κάνει φέτος ο αγαπημένος των παιδιών, Άγιος Βασίλης. Με την παρουσία του έφερε αμέτρητα χαμόγελα και τεράστια ευτυχία στα παιδικά πρόσωπα των μικρών του φίλων, το βράδυ της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου.

Μουσική, χορός και ένας Άγιος Βασίλης με μια τσάντα γεμάτη δώρα ήταν ο τέλειος συνδυασμός, καταφέρνοντας να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Στο θέαμα του, όλα τα παιδιά έτρεχαν κοντά του γεμάτα χαρά προκειμένου να παραλάβουν το γιορτινό τους δώρο. Ο Άγιος Βασίλης, πιστός στο καθήκον του, μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδάκια και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους, υγεία και χαρά για τις Άγιες αυτές ημέρες.

Δεν έλειψαν τα πυροτεχνήματα τα οποία εντυπωσίασαν περαστικούς και επισκέπτες της γνωστής επιχείρησης της πόλης.

Το SUPER ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙ μέσα στο γιορτινό κλίμα των ημερών, θέλησε και κατάφερε να χαρίσει ευτυχία στο πολυπληθές κοινό του, που χρόνια τώρα είναι κοντά του με την τεράστια γκάμα προϊόντων που διαθέτει. Με αυτόν τον όμορφο τρόπο η πολύ αγαπημένη επιχείρηση του Άργους Ορεστικού εξέφρασα έμπρακτα το ευχαριστώ του, συνεχίζοντας να είναι κοντά στους πελάτες του με άψογη εξυπηρέτηση και με διάφορες ενέργειες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, ανταποκρινόμενο στους δύσκολους καιρούς.

Χρόνια Πολλά σε όλους!!

 

 


Spread the love