//Άργος Ορεστικό: Γεμάτη λάμψη και χαρά η τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Άργος Ορεστικό: Γεμάτη λάμψη και χαρά η τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου 2023, η τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού,

Μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρόν στην τελετή φωταγώγησης του δέντρου, δίνοντας έτσι το έναυσμα για την αρχή της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, στον δήμο Άργους Ορεστικού.

Ταυτόχρονα την εκδήλωση “έντυσαν” μουσικά με ένα μοναδικό γιορτινό πρόγραμμα η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου «Η Ορεστίς», η Φιλαρμονική του Δήμου, αλλά και την μπάντα Jazzmanians που με τις jazz ερμηνείες της προσέφερε ξεχωριστή διάσταση στη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση έδωσε ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν η Βουλευτής ΝΔ Νομού Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατσάνη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, η Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη, ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Σαββόπουλος, ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Πασχάλης Χαρούμενος, ο νεο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Άργους Ορεστικού Βίκτωρας Χαριζόπουλος, πλήθος αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων του δήμου Άργους Ορεστικού και απλός κόσμος.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδόπουλος.

 

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού, Πάνο Κεπαπτσόγλου:


Spread the love