//Άργος Ορεστικό: Η περιοδεία του Γ. Κασαπίδη με τους υποψηφίους του στα εμπορικά καταστήματα της πόλης – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Η περιοδεία του Γ. Κασαπίδη με τους υποψηφίους του στα εμπορικά καταστήματα της πόλης – ΦΩΤΟ

Spread the love

Επίσκεψη στα εμπορικά καταστήματα του Άργους Ορεστικού πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2023, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας» της Π.Ε. Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Κασαπίδης τόνισε τη σημασία της οικονομικής ανάπτυξης στη Δυτική Μακεδονία. Περιέγραψε τα σχέδιά του για την προώθηση ενός ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Καθώς ο κ. Κασαπίδης περπατούσε στους δρόμους του Άργους Ορεστικού, συνομίλησε με μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αφιέρωσε χρόνο για να μιλήσει με τους κατοίκους, ρωτώντας τους για τις ανησυχίες τους και ακούγοντας με προσοχή τις προτάσεις και τα παράπονά τους.

Η περιοδεία αυτή αποτέλεσε σημαντικό ορόσημο στην προεκλογική του εκστρατεία, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή του και των υποψηφίων του, στο να ακούσει όλους τους καταστηματάρχες, να κατανοήσει τις ανησυχίες τους και να συνεργαστεί με τον καθένα ξεχωριστά.

 

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

 


Spread the love