//”Χείμαρρος” ο Κεπαπτσόγλου – Τρεiς ώρες ανέλυε το έργο του, το όραμα του και τους υποψηφίους – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

”Χείμαρρος” ο Κεπαπτσόγλου – Τρεiς ώρες ανέλυε το έργο του, το όραμα του και τους υποψηφίους – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Στο ασφυκτικά γεμάτο Πολιτιστικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού, ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Παναγιώτης Κεπεπαπτσόγλου, προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου 2023, σε μια μεγάλης διάρκειας εκδήλωση, παρουσιάζοντας τον απολογισμό του μέχρι τώρα έργου του, που ξεκίνησε με την πρώτη θητεία του το 2011 μέχρι και σήμερα, αλλά και πως αυτό θα προχωρήσει στη νέα θητεία με το όραμα που έχει άμεση συνάρτηση με τα όσα ήδη έχουν γίνει και είναι πολλά!

Ο κ. Κεπαπτσόγλου έδωσε έμφαση στα μέχρι τώρα τεκταινόμενα της δημοτικής αρχής,  υπογραμμίζοντας πολλές φορές ότι μπορούσε να κάνει ακόμη πιο αναλυτικό τον απολογισμό του, αλλά προτίμησε να δώσει έμφαση στα πιο καίρια σημεία. Δεχόμενος τα ασταμάτητα χειροκροτήματα από το πλήθος, ο κ. Κεπαπτσόγλου παρουσίασε τα έως τώρα έργα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην οικονομική ευμάρεια του δήμου αλλά και στα έργα πνοής που υλοποιήθηκαν, ή βρίσκονται σε φάση υλοποίησης, αλλά και σ ‘αυτά που έχουν δρομολογηθεί ή πρόκειται να δρομολογηθούν, στον δήμο Άργους Ορεστικού.

Στην συνέχεια ο κ, Κεπατσόγλου αναφέρθηκε στο ρεαλιστικό όνειρο του για την νέα θητεία 2024-2029, με σημαντικότερα σημεία αναφοράς, την ενεργειακή αυτονομία του δήμου και την βοήθεια των ευπαθών ομάδων του δήμου Άργους Ορεστικού, κάτι που όπως χαρακτηριστικά είπε τον καθιστά όχι απλώς πρωτοπόρο δήμο, αλλά δήμο πρότυπο!

Ταυτόχρονα έδωσε απαντήσεις, με αιχμηρό ύφος σε όλα τα ανυπόστατά που  συζητιούνται κατά την προεκλογική περίοδο, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στους επικριτές του, καθώς μέσα από την πολύωρη παρουσίαση του, ο κ. Κεπαπτσόγλου απέδειξε πως τα λόγια του – τα κάνει πράξεις, χωρίς να διατυπώνει με ευκολία μη ρεαλιστικές προστάσεις.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του συνδυασμού του “Προτεραιότητα στον Πολίτη”, τους οποίους παρουσίασε ο κ. Κεπαπτσόγλου δεχόμενος τα ασταμάτητα χειροκροτήματα από το πλήθος.

Τέλος συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία ο κ. Κεπαπτσόγλου, ευχαρίστησε, για ακόμα μια φορά δημόσια την οικογένεια του, τονίζοντας πως είναι το στήριγμα του στις δύσκολες στιγμές και κατεβαίνοντας από την σκηνή δεν παρέλειψε να τους σφίξει έναν – έναν στην αγκαλιά του ξεχωριστά.

 

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τον απολογισμό και την ανακοίνωση των υποψηφίων του δήμαρχου Άργους Ορεστικού και εκ νέου υποψήφιου, Πάνου Κεπαπτσόγλου:

 


Spread the love