//Στη λαϊκή αγορά του Άργους Ορεστικού o Πάνος Κεπαπτσόγλου μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού “Προτεραιότητα στον πολίτη” – Μοίρασαν το πολυσέλιδο πρόγραμμα τους σε εμπόρους και καταναλωτές – ΦΩΤΟ

Στη λαϊκή αγορά του Άργους Ορεστικού o Πάνος Κεπαπτσόγλου μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού “Προτεραιότητα στον πολίτη” – Μοίρασαν το πολυσέλιδο πρόγραμμα τους σε εμπόρους και καταναλωτές – ΦΩΤΟ

Spread the love

Στη λαϊκή αγορά του Άργους Ορεστικού βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου 2023, ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού και εκ νέου υποψήφιος, Πάνος Κεπαπτσόγλου, μαζί με πληθώρα υποψηφίων του συνδυασμού του, “Προτεραιότητα στον πολίτη”.

Ο κ. Κεπαπτσόγλου και οι υποψήφιοι του, συνομίλησαν με εμπόρους και καταναλωτές, στους οποίους μοίρασαν και το πρόγραμμα του συνδυασμού σε έντυπο.

Οι καταναλωτές και οι έμποροι ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο πολυσέλιδο πρόγραμμα του συνδυασμού, είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις και να συζητήσουν γι’ αυτό με τον κ. Κεπαπτσόγλου και τα στελέχη του συνδυασμού “Προτεραιότητα στον πολίτη”.


Spread the love