//Καστοριά: Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γρηγόρη Γρηγοριάδη – ΦΩΤΟ

Καστοριά: Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γρηγόρη Γρηγοριάδη – ΦΩΤΟ

Spread the love

Με την παρουσία πλήθους κόσμου, που κατέκλυσε τους πεζόδρομους Πτολεμαίων και δημάρχου Νικίδη, αλλά και μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα από χαρά, ενθουσιασμό και συγκίνηση, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2023, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ” του Υποψήφιου Δήμαρχου Καστοριάς, Γρηγόρη Γρηγοριάδη.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Στέφανος Σχοινάς, προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Καστοριάς και υπεύθυνος του γραφείου νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην Συνέχεια στο βήμα πρώτος ανέβηκε ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Μορφωτικής Κοινωνικής Οργάνωσης Ποντίων Καστοριάς, κ. Γιάννης Αμαραντίδης, ο οποίος μίλησε με ένθερμα λόγια για το πρόσωπο του κ. Γρηγοριαδη, φορτίζοντας με πολύ συγκίνηση τόσο τον ίδιο όσο και το παρευρισκόμενο πλήθος.

Ακολούθως ανέβηκε στο βήμα ο υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος έγινε δεκτός με παρατεταμένο χειροκρότημα και με πανηγυρικές εκδηλώσεις. Μάλιστα ο κ. Γρηγοριάδης με δυσκολία συγκρατήσει τα δάκρυα του από την βαθειά συγκίνηση που τον διακατείχε, ενώ είναι άξιο αναφοράς το ότι ξεκίνησε την ομιλία του με αναφερόμενος στην νέα τραγωδία που βιώνει η χώρας μας εξαιτίας των πλημμυρών στη Θεσσαλία, απευθύνοντας έκκληση προς όλους τους παρευρισκόμενους να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια. Αμέσως μετά ο κ Γρηγοριάδης με την περιεκτική ομιλία του, κάλεσε τους πάντες σε συστράτευση για μια νέα σελίδα στον δήμο Καστοριάς, καθορίζοντας τους βασικούς άξονες με τους οποίους θα διοίκηση τον δήμο, αν οι πολίτες του δώσουν την δυνατότητα με την ψήφο τους, ώστε ο δήμος Καστοριάς, αυτός ο ευλογημένος και αδικημένος τόπος, να γνωρίσει ξανά την ανάπτυξη και να κρατήσει κοντά του τους νέους, που σήμερα φεύγουν σε νησιά και άλλες χώρες, προκείμενο να εργαστούν.

Η ομιλία του κ. Γρηγοριάδη ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερο παλμό και με το πλήθος ακόμα μια φορά να ξεσπά σε ένθερμα χειροκροτήματα. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία στο βήμα ανέβηκαν οι δύο γιοι του, προσφέροντας του ένα μπουκέτο λουλούδια και μια εικόνα της Παναγίας.

Επί ώρες, τέλος, ο κ. Γρηγοριάδης έγινε αποδέκτης των θερμών συγχαρητηρίων και ευχών για νίκη στις εκλογές και επίτευξη κάθε στόχου.

Το παρόν έδωσαν οι υποψήφιο του συνδυασμού, φίλοι και συγγενείς του κ. Γρηγοριάδη και των υποψηφίων, δημιουργώντας το αδιαχώρητο αλλά και ένα κλίμα ενθουσιώδες, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα νίκης στις επερχόμενες αυτοδιοίκητές εκλογές.

 

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 


Spread the love