//Άργος Ορεστικό: Με άρωμα νίκης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Πάνου Κεπαπτσόγλου – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Με άρωμα νίκης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Πάνου Κεπαπτσόγλου – ΦΩΤΟ

Spread the love

Με άρωμα νίκης και χαράς πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου “Προτεραιότητα στον Πολίτη” του νυν δήμαρχου Άργους Ορεστικού και εκ νέου Υποψήφιου, Πάνου Κεπαπτσόγλου.

Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσαν Ιερείς από ενορίες του Δήμου Άργους Ορεστικού με προεξάρχοντα τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Παύλο Λαζόγκα, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκτάριου Άργους Ορεστικού. Τον πλαισίωναν ο επίσης εφημέριος του Αγίου Νεκτάριου π. Πασχάλης Μουτζίκης, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής π. Παύλος Γιαννάκης και ο εφημέριος του Κωσταραζίου π. Δημήτριος.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η κ. Μελίκα Σανταλίδου η οποία αναφέρθηκε στον κ. Κεπαπτσόγλου και την πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, τονίζοντας αρκετές αρετές του δημάρχου Άργους Ορεστικού, μία από τις οποίες είναι το πείσμα του για δουλεία αλλά και όπως χαρακτηριστικά είπε η κ. Σανταλίδου, “…το ασίγαστο πάθος του κ. Κεπαπτσόγλου για την επίλυση ζητημάτων που προέκυπταν…“.

Τέλος καταχειροκροτούμενος από την οικογένεια του, τους στενούς συνεργάτες του, τους υποψήφιους του συνδυασμού του και πλήθος κόσμου που πλημμύρισαν τον πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού, ο Πάνος Κεπαπτσόγλου ξεκίνησε δηλώνοντας την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του δήμου στους πληγέντες από της θεομηνίας στη Θεσσαλία και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ακμάζουσα πορεία του δήμου σε όλους τους τομείς, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα έργα πνοής που έχουν πραγματοποιηθεί.

 

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 


Spread the love