//Καστοριά: Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Άκη Τσούκα – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καστοριά: Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Άκη Τσούκα – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Παρουσία πλήθους φίλων, υποψηφίων, υποστηρικτών και απλού κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου 2023, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Μπροστά Μαζί”, του Υποψήφιου Δήμαρχου Καστοριάς, Άκη Τσούκα.

Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς από την προσέλευση του κόσμου, οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, το επιτελείο και οι δημότες από κάθε γωνιά του Δήμου, έδωσαν δυναμικό παρόν στην πρώτη επίσημη μεγάλη συγκέντρωση του συνδυασμού “Μπροστά Μαζί”, αυτή των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου.

Ο κ. Τσούκας περιτριγυρισμένος από την οικογένεια του, παρακολούθησε την τελετή των εγκαινίων και στην συνέχει καταχειροκροτούμενος απηύθυνε στο πλήθος τις θερμές του ευχαριστίες για την συγκινητική προσέλευση, λέγοντας χαρακτηριστικά “… αυτή η συγκινητική σας παρουσία στην πρώτη συγκέντρωση του δημοτικού συνδυασμού “Μπροστά Μαζί”, πραγματικά νομίζω ότι δίνει ένα πάρα πολύ ηχηρό μήνυμα σε όλους…”.

Ταυτόχρονα ο κ. Τσούκας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του συνδυασμού του, εφόσον αναλάβει την πενταετία 2024-2029 στον δήμο Καστοριάς. ( Δείτε στο παρακάτω βίντεο μετά το 14:40 )

Τέλος στην συναισθηματικά φορτισμένη για τον ίδιο ημέρα έδωσαν τα παιδιά του, τα οποία στο πέρας της ομιλίας του ανέβηκαν στο βάθρο και του πρόσφεραν μία ανθοδέσμη και μία ζεστή αγκαλιά.

 

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Υποψήφιου Δήμαρχου Καστοριάς, Άκη Τσούκα:

 


Spread the love