//Άργος Ορεστικό: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Κάλι Κυριακίδου – Τσιάγγου ο Μηνάς Γκαλίτσας – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Άργος Ορεστικό: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Κάλι Κυριακίδου – Τσιάγγου ο Μηνάς Γκαλίτσας – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Spread the love

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, με αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Άργους Ορεστικού με τον συνδυασμό “ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” της υποψήφιας Δημάρχου κας Καλλιόπης Κάλις Κυριακίδου -Τσιάγγου.

Πιστεύω στους πολίτες που δεν θα νιώθουν αποκλεισμένοι από τις διαδικασίες και σε μία δημοτική αρχή ικανή να αφουγκραστεί με ειλικρίνεια και πραγματική διάθεση τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες μας.

Η ομορφιά του Δήμου μας περιορίζεται από την εσωστρεφή και κοντόφθαλμη αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Πρέπει ο Δήμος μας να αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς για να ανατρέψουμε την φθίνουσα πορεία που στερεί από τον τόπο τα παιδιά μας.

Με την υπόσχεση να προσπαθήσω για το καλύτερο θέτω τον εαυτό μου στην εκλογική σας κρίση και υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα σας σε κάθε ζήτημα που θα προκύψει.

Μηνάς Γκαλίτσας – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” της υποψήφιας Δημάρχου κας Καλλιόπης Κάλις Κυριακίδου -Τσιάγγου.

 

Γνωρίστε τον Μηνά Γκαλίτσα μέσα από ένα σύντομο βιογραφικό:

Γεννήθηκε το 1970 , είναι παντρεμένος με την φυσικοθεραπεύτρια Βιβή Σωφρονίδου και έχει 2 παιδιά. Είναι αστυνομικός στο Α.Τ Άργους Ορεστικού έχοντας περάσει τα 30 χρόνια της καριέρας του από πολλές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας με  ιδιαίτερη επιτυχία και αναγνώριση αυτής από το υπουργείο με πολλές τιμητικές διακρίσεις. Διετέλεσε δημοτικός συμβουλός στον πρώην ιστορικό – μαρτυρικό Δήμο Κλεισούρας για οκτω (8)  χρόνια εκ των οποίων τα δύο (2) ως Αντιδήμαρχος.Είναι εκλεγμένος ως πρώτος Δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού με τον συνδυασμό “ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”.  Είναι αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού και μέλος επιτροπών του Δήμου μας.


Spread the love