//Καστοριά: Με λαμπρότητα ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καστοριά: Με λαμπρότητα ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου και με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Καστοριάς, το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023.

Πλήθος πιστών παρευρέθηκαν στον Εσπερινό προς τιμή του προστάτη των γουνοποιών Προφήτη Ηλία, όπου στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Προφήτη Ηλία και Αρτοκλασία στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού.

------- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -------

Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Απόστολος Τσούκας, πληθώρα μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών, ο δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, αντιδήμαρχοι του δήμου Καστοριάς, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης, εκπρόσωποι φορέων και αρκετοί πιστοί.

------- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -------

Το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2023, εορτή του Προφήτη Ηλία, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Προφήτη Ηλία και Αρτοκλασία στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού:

 

 

 


Spread the love