//Δελτίο Τύπου ΣΟΚ του Σ.Ε.Γ. – Αποκαλούν “ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ” και “ΥΒΡΙΣΤΗ” τον Άκη Τσούκα – Ομόφωνο το Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ. ζητά την απομάκρυνση του από την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας – ΦΩΤΟ

Δελτίο Τύπου ΣΟΚ του Σ.Ε.Γ. – Αποκαλούν “ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ” και “ΥΒΡΙΣΤΗ” τον Άκη Τσούκα – Ομόφωνο το Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ. ζητά την απομάκρυνση του από την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας – ΦΩΤΟ

Spread the love

Σε μια σκληρή ανακοίνωση προχώρησε ομόφωνα το Δ.Σ του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών, στην οποία περιγράφουν την “ακαταλληλότητα” ( σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου ) του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, Απόστολου Τσούκα και ζητούν την άμεση απομάκρυνση του από την προεδρία.

Ανεπαρκής, ακατάλληλος, υβριστής, ημιμαθείς, ανοργάνωτος είναι λίγες μόνο λέξεις που αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών.

O ditikostipos.gr επικοινώνησε με τον κ. Τσούκα, από τον οποίο ζήτησε την απάντηση του για το Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών και η απάντηση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας ήταν, πως ο κόσμος ξέρει ποιος είναι και τι έργο έχω κάνει και θα τον κρίνει γι’ αυτό.

Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου του ΣΕΓ:

 


Spread the love