//Άργος Ορεστικό: Με “γερά γκάζια” η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων των φίλων Μοτοσυκλέτας της πόλης – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Με “γερά γκάζια” η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων των φίλων Μοτοσυκλέτας της πόλης – ΦΩΤΟ

Spread the love

Με μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο ξεκίνησαν το απόγευμα του Σάββατου 1 Ιουλίου 2022 οι εκδηλώσεις των φίλων Μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού, στο Νέο Πάρκο της πόλης.

Πλήθος μοτοσικλετιστών από ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δώσανε δυναμικό παρόν στην πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων των φίλων Μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού. Μικροί και μεγάλοι θαυμάσανε τις μηχανές που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο σημείο και διασκέδασαν στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του νέου πάρκου.

------- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -------

Στις 20:30 μ.μ ξεκίνησε η προγραμματισμένη μοτοβόλτα των φίλων Μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού από το νέο πάρκο, η μoτο – πομπή πέρασε από πολυσύχναστους δρόμους της πόλης αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε περαστικούς και κατοίκους που βγήκαν μέχρι και στα μπαλκόνια για να την παρακολουθήσουν.

Στην συνέχεια ακολούθησε συναυλία στην πλατεία του νέου Πάρκου της πόλης, η οποία κράτησε μέχρι το αργά το βράδυ.

------- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -------

Το παρόν στις εκδηλώσεις δώσανε ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, πλήθος Αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων της πόλης καθώς και αρκετοί υποψήφιοι του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» του δημάρχου Πάνου Κεπαπτσόγλου, η υποψήφια δήμαρχος Άργους Ορεστικού Κάλι Κυριακίδου, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της και πλήθος απλού κόσμου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στην “Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης”.

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 


Spread the love