//Η παρουσίαση του ονόματος και του εμβλήματος του συνδυασμού “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ” με επικεφαλής τον Γρ. Γρηγοριάδη – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η παρουσίαση του ονόματος και του εμβλήματος του συνδυασμού “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ” με επικεφαλής τον Γρ. Γρηγοριάδη – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 12.30μμ στην Κλεισούρα Καστοριάς στο πρώην παραδοσιακό καφενείο «Τρείς Μαρίες», ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς Γρηγόρης Γρηγοριάδης παρουσίασε σε ιδιοκτήτες και εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ το όνομα και το έμβλημα του Συνδυασμού του.

Αφού καλωσόρισε τους ιδιοκτήτες και εκπρόσωπους των τοπικών ΜΜΕ, εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν στην επιλογή της Κλεισούρας ως τόπο παρουσίασης. Μεταξύ των οποίων, το γεγονός ότι η Κλεισούρα αποτελεί ένα ιστορικό και μαρτυρικό χωριό και συγχρόνως είναι και η μικρότερη Δημοτική Ενότητα του Δήμου Καστοριάς, ως εκ τούτου, η επιλογή να πραγματοποιηθεί μία προεκλογική εκδήλωση – εκ των σημαντικότερων – όπως η παρουσίαση του ονόματος και του εμβλήματος του Συνδυασμού, σηματοδοτεί το αμείωτο και ισότιμο ενδιαφέρον που θα επιδεικνύει η νέα δημοτική αρχή για κάθε Δημοτική Ενότητα, για κάθε χωριό του Δήμου Καστοριάς ανεξάρτητα από το μέγεθος και την απόστασή του από την έδρα του Δήμου.

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο τριών λεπτών όπου έγινε γνωστό το όνομα και το έμβλημα του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και ακολούθησε παρουσίαση από τον επικεφαλής του συνδυασμού Γρηγόρη Γρηγοριάδη (με χρήση PowerPoint) των λόγων επιλογής του ονόματος, με ανάλυση της κάθε λέξης και ανάλυση της σημασίας του εμβλήματος και του κάθε χρώματός του.

Μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε γεύμα προς τιμήν των τοπικών ΜΜΕ.

ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

με υποψήφιο δήμαρχο Καστοριάς τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την παρουσίαση από τον κ. Γρηγοριάδη:

 


Spread the love