//Η κεντρική προεκλογική ομιλία της Μαρίας Αντωνίου στο Άργος Ορεστικό – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η κεντρική προεκλογική ομιλία της Μαρίας Αντωνίου στο Άργος Ορεστικό – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία της υποψήφιας βουλευτή Καστοριάς με την Νέα Δημοκρατία Μαρίας Αντωνίου, το  απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουνίου 2023 στην αίθουσα του παλαιού Πνευματικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικό.

Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου μόλις δύο εβδομάδες από τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 η κ. Αντωνίου ανέδειξε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Ελλάδα και έκανε συγκεκριμένες αναφορές στο πρόγραμμα της ΠΕ Καστοριάς και τα έργα ανάπτυξης που σχεδιάζονται για αυτήν.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Μαρία Αντωνίου αναφέρθηκε στο επιτυχημένο έργο που επιτελέστηκε στα 4 χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ. τόσο σε εθνικό όσο και τοπικό επίπεδο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε όσα υλοποιήθηκαν στο Δήμο του Άργους Ορεστικού, καθώς και σε όσα προγραμματίζονται για τη νέα τετραετία.

Η Ελλάδα του 2030, όπως την οραματίζεται η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν αφήνει κανέναν πίσω. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση! Γιατί στις 26 Ιουνίου χρειαζόμαστε η Ελλάδα να έχει μια αυτοδύναμη σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα μας οδηγήσει τολμηρά μπροστά!», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Αντωνίου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν αρκετά στελέχη της γαλάζιας παράταξης καθώς και πλήθος απλού κόσμου.

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την προεκλογική ομιλία της κ. Αντωνίου:

 


Spread the love