//Με απόλυτη προοπτική νίκης η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γρ. Γρηγοριάδη για τον δήμο Καστοριάς – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με απόλυτη προοπτική νίκης η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γρ. Γρηγοριάδη για τον δήμο Καστοριάς – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Στην κατάμεστη αίθουσα «ΚΥΚΝΟΣ» του ξενοδοχείου «LIMNEON» έκανε το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου 2023, την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για τον δήμο Καστοριάς, ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης.

Σε μια εκδήλωση που πολλοί θα έλεγαν ότι θυμίζει τις εποχές που ο κόσμος ήταν στο πλευρό τον πολιτικών και πίστευε σ’ αυτούς, ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης ανακοίνωσε την καθόδου του στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος ανάμεσα σε πλήθος αυτοδιοικητικών, φίλων, συνεργατών του και πλήθος κόσμου που βλέπει ένα βέβαιο μέλλον ανάπτυξης του δήμου Καστοριάς στο πρόσωπο του κ. Γρηγοριάδη.

Αξιοσημείωτο είναι πως στην αίθουσα «ΚΥΚΝΟΣ» των 550 τ.μ. του ξενοδοχείου «LIMNEON» χωρητικότητας 700 ατόμων, δεν έπεφτε καρφίτσα και σύμφωνα με μετρήσεις του ditikostipos.gr, οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση εντός και εκτός της αίθουσας ξεπέρασαν τα 1.200 άτομα, αφού πολλοί ήταν αυτοί που δεν κατάφεραν να περάσουν στο εσωτερικό της αίθουσας.

Μάλιστα τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη προλόγισε ο συντοπίτης μας (από την Τσάκονη Καστοριάς) ο οποίος είναι επί 20 συναπτά έτη δήμαρχος στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης  και 1ος Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Αξίζει όμως να σημειωθεί πως ο κ. Κυρίζογλου στο λόγο του ανέφερε χαρακτηριστικά “… πράγματι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και πράγματι ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Καστοριάς, γιατί αυτό υποδηλώνει η πολυάριθμη δική σας παρουσία σήμερα…”.

------- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -------

Στην συνέχεια ο κ. Γρηγοριάδης σε μία συγκινητική στιγμή για τον ίδιο εισήλθε στην αίθουσα καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο, συνοδευόμενος από τους δυο γιούς, του Μιλτιάδη και Ιωάννη.

Ο κ. Γρηγοριάδης ξεκίνησε την ομιλία του αποτίνοντας φόρο τιμής λόγω της σημερινής ημέρας μνήμης  στα 280 αθώα θύματα της Ναζιστικής Θηριωδίας στην Κλεισούρα Καστοριάς, όπου σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Μην μπορώντας να κρύψει την συγκίνηση του ο κ. Γρηγοριάδης και αφού ευχαρίστησε το πλήθος που δεν σταματούσε να τον χειροκροτεί αναφέρθηκε στο όραμα του για το μέλλον του δήμου και του τόπου μας και δήλωσε χαρακτηριστικά “…Φίλες και φίλοι, από τις αρχές του χρόνου και από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσα την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος της Καστοριάς εισέπραξα από φίλες, φίλους, γνωστούς, γνωστές και την ίδια την οικογένειά μου ενθουσιασμό στο πρόσωπό μου. Στη συνέχεια, στις κουβέντες μαζί με πολλές και πολλούς από σας διαπίστωσα και συνεχίζω να διαπιστώνω ότι αυτή μου η ανησυχία για τα προβλήματα του τόπου μας, απασχολούν στον ίδιο βαθμό με εμένα και την πλειονότητα των συνδημοτών μας. Προβλήματα μεγάλα που έριξαν τον δήμο μας, τον τόπο μας, σε ένα τέλμα που η έξοδος από αυτό μοιάζει αν όχι αδύνατη, μοιάζει τουλάχιστον πάρα πολύ δύσκολη. Αυτό το τέλμα στο οποίο βρίσκεται ο τόπος μας αποτελεί τον πρώτο λόγο για τον οποίο είμαι εδώ σήμερα μπροστά σας, τα προβλήματα που φαντάζονται ανυπέρβλητα είναι η πρόκληση στην οποία ήρθε η ώρα να απαντήσουμε ενωμένοι, με αποφασιστικότητα, με στρατηγικό σχέδιο και με όραμα. Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε τον κόσμο στα μάτια και να πούμε γιατί η Καστοριά μικραίνει, ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με αυτά που έριξαν τον Δήμο Καστοριάς στο τέλμα και συνεχίζουν να τον κρατάνε εγκλωβισμένο μέσα στη μιζέρια, μέσα στην αναξιοπιστία, δίχως προοπτική ανάπτυξης και χωρίς προϋποθέσεις ανάπτυξης…” .


Spread the love