//Η συμμετοχή του Χαρίλαου Ράπη στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Φορέας Νέων Θεσσαλονίκης – Youth Action με θέμα “Πόλεις του μέλλοντος – Πολιτικές για βιώσιμη τοπική ανάπτυξη ” – ΦΩΤΟ

Η συμμετοχή του Χαρίλαου Ράπη στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Φορέας Νέων Θεσσαλονίκης – Youth Action με θέμα “Πόλεις του μέλλοντος – Πολιτικές για βιώσιμη τοπική ανάπτυξη ” – ΦΩΤΟ

Spread the love

Η εφαρμογή πολιτικών που θα καταστήσουν μια πόλη-Δήμο “smart” δεν μπορεί να περιορίζεται σε λίγες μεγάλες αστικές περιοχές αλλά μας αφορά όλους. Καθώς οι νέες τεχνολογίες δεν αποτελούν πολυτέλεια αλλά ουσιαστικά, χρήσιμα εργαλεία που βοηθούν στην διοίκηση και προτεραιοποίηση των προβλημάτων αλλά συμβάλουν και στην βελτίωση των συνθηκών ζωής των πολιτών.

Πάρα πολύ χρήσιμα τα όσα ακούσαμε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από των “Φορέα Νέων Θεσσαλονίκης Youth Action” και ομιλητές τον πρύτανη του ΑΠΘ Νίκο Παπαϊωάννου, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων ΠΚΜ Πάρι Μπίλλια. Ενώ την συζήτηση συντόνισε ο φίλος, Υπ. Διδάκτορας οικονομικών, Αλέξανδρος Μανδρίνος.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και την ενεργητικότητα την οποία επιδεικνύουν αλλά και στους πλήρως καταρτισμένους ομιλητές.

Ράπης Χαρίλαος

 


Spread the love