//Ευχαριστήρια επιστολή του Σωτήρη Μπουτσιάδη με αφορμή την ολοκλήρωση των καθηκόντων του απο την θέση του αντιδημάρχου καθημερινότητας και αμαξοστασίου

Ευχαριστήρια επιστολή του Σωτήρη Μπουτσιάδη με αφορμή την ολοκλήρωση των καθηκόντων του απο την θέση του αντιδημάρχου καθημερινότητας και αμαξοστασίου

Spread the love

Με την παρούσα μου επιστολή και με αφορμή την ολοκλήρωση των καθηκόντων μου απο την θέση του αντιδημάρχου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, πρώτα από όλους, το Δήμαρχο μας, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου ,για την άψογη συνεργασία μας καθ’ όλην την διάρκεια της θητείας μου,τόσο για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ προς όφελος των δημοτών και του τόπου μας, όσο και για την και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, ως Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας ( ευθύνη λειτουργίας συντήρησης και διαχείρισης συστημάτων ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού δημοτικών οδών, αποκομιδή απορριμμάτων και μέριμνα για την καθημερινότητα των οδών, θέματα αγροτικής οδοποιίας, εποπτεία και ευθύνη των κοιμητηριών του Δήμου,εποπτεία και έλεγχο του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ευθύνη συντήρησης, διαρρύθμισης εξωραϊσμου χώρων πρασίνου και αλσύλλιων, θέματα ανακύκλωσης, εποπτεία λειτουργίας παιδικών χαρών, ευθύνη αποχιονισμού των οδών)και αμαξοστασίου εντάσσοντας με στο περιβάλλον των στενών συνεργατών του.

 

Με αδιάλειπτη και συλλογική προσπάθεια και με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη και τη βελτίωση των προβλημάτων της καθημερινότητας, επιχείρησα να επιτελέσω το έργο μου με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην επίτευξη του στόχου αυτού καθοριστικό ρόλο είχαν οι εργαζόμενοι του δήμου μας,όλων των βαθμίδων, ειδικοτήτων και σχέσεων εργασίας, επιδεικνύοντας καθημερινά επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, τους οποίους ευχαριστώ ολόθερμα για την εξαιρετική συνεργασία μας, την αμέριστη στήριξη και βοήθεια τους, όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

 

Επιπροσθέτως θα ήθελα να ευχαριστήσω πολυ και ιδιαιτέρως τον συνεργάτη μου κ.Καράτζιο Κωνσταντίνο για την άριστη συνεργασία που είχαμε.

 

Θα ήταν παράλειψη μου βέβαια, το να μην ευχαριστήσω δημόσια τους απερχόμενους Αντιδήμαρχους, όλους τους δημοτικούς συμβούλους του δήμου, καθώς επίσης και τους προέδρους και συμβούλους των κοινοτήτων, για την πολύ καλή συνεργασία μας.

 

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς και όλους εσάς, τους δημότες και τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Άργους Όρεστικου , που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας, ανταποκρινόμενοι στην προσπάθεια που καταβλήθηκε με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας. Η θητεία μου τοσο ως Δημοτικός Σύμβουλος όσο και από τη θεσμική θέση του Αντιδημάρχου, αποτέλεσε για εμένα αναπόσπαστο και δημιουργικό κομμάτι της ζωής μου το οποίο οφείλω σε εσάς.

 

Σας εύχομαι λοιπόν, <<Καλές γιορτές και Ευτυχισμένο το 2023>>. Να είναι μία χρονιά ελπίδας, αγάπης, επιτυχίας και δυναμικής προοπτικής για ένα Άργος Όρεστικο όπως το έχουμε όλοι ονειρευτεί, όπως αξίζει στις προσπάθειες όλων μας.

 

Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μου!!!

 

Με εκτίμηση,

Μπουτσιάδης Σωτήριος

<<Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Αμαξοστασίου >>


Spread the love