//Όντως ιστορική η δικαστική απόφαση, αλλά που είναι τα μέτρα για τον κορωνοϊό; – Τι είπε ο Κικίλιας

Όντως ιστορική η δικαστική απόφαση, αλλά που είναι τα μέτρα για τον κορωνοϊό; – Τι είπε ο Κικίλιας

Spread the love

Ιστορική η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου αφού η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση. Χειροκροτήματα ξέσπασαν μέσα στην αίθουσα μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Ένοχοι για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης τα πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής! Η απόφαση αφορά τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο, τον Γιάννη Λαγό, τον Χρήστο Παππά, τον Γιώργο Γερμενή, τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, τον Νίκο Μίχο, τον Στάθη Μπούκουρα, τον Κώστα Μπαρμπαρούση, τον Νίκο Κούζηλο, τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, τον Μιχάλη Αρβανίτη, τον Αντώνη Γρέγο, την Ελένη Ζαρούλια, τον Πολύβιο Ζησιμόπουλο και Δημήτρη Κουκούτση.

Την ίδια ώρα, χάος επικρατεί έξω από το Εφετείο Αθηνών, όπου χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν για να υψήσουν φωνή ενάντια στον φασισμό και το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, που πλέον είναι αντιμέτωπη με βαριές ποινές. Όμως ταυτόχρονα η περιοχή της Αθήνας και της Αττικής γενικότερα πλήττεται από την πανδημία του κορωνοϊου με εκατοντάδες κρούσματα να ανοικωνένται καθημερινά. Θυμίζουμε δε ότι στην περιοχή ισχύουν αυξημένα μέτρα για την δημόσια υγεία και την καταπολέμηση της διασποράς. Κάτι που φαίνεται, να μην απασχολεί και πολύ τόσο τον κόσμο όσο και, ακόμα περισσότερο, τους ειδικούς! Την ώρα μάλιστα που, ακόμα και με ιδιαίτερα μέτρα προστασίας, απαγορεύονται σε όλη την Ελλάδα οι λιτανείες για παράδειγμα, έξω από το εφετείο Αθηνών, οι εικόνες δημιουργούν αλγεινές εντυπώσεις, αφού ο κόσμος δεν φαίνεται να τηρεί κανένα από τα μέτρα και να υπάρχει απίστευτος συνοστισμός. Αφενός μπράβο στον κόσμο που υψώνει φωνή ενάντια στον φασισμό, αφετέρου δεν απασχολεί κανέναν οι εικόνες που μεταδίδονται από όλα τα μέσα ενημέρωσης;

Η τοποθέτηση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια

Ικανοποιημένος μεν από την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για τη Χρυσή Αυγή ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος, ωστόσο, δεν μπόρεσε να μην στείλει το δικό του μήνυμα με αφορμή τη διασπορά του κορωνοϊού στην Αττική.

Έτσι, με τοποθέτησή του στο Twitter, απηύθυνε έκκληση σε όσους βρέθηκαν έξω από το Εφετείο, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

«Είναι μια ωραία ημέρα για τη Δημοκρατία ας μη γίνει μια κακή μέρα για τη δημόσια υγεία» σημείωσε μεταξύ άλλων.

 


Spread the love