//Τριήμερο Αγ. Πνεύματος: Στις παραλίες ξεχύθηκαν Αργείτες και Καστοριανοί -Φωτογραφίες

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος: Στις παραλίες ξεχύθηκαν Αργείτες και Καστοριανοί -Φωτογραφίες

Spread the love

Οι μέρες της καραντίνας ανήκουν πια στο παρελθόν και έτσι με την ευκαιρία του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, πολύς κόσμος από Καστοριά, Άργος Ορεστικό και άλλα μέρη του νομού, βρήκαν την ευκαιρία για την πρώτη εξόρμηση στις παραλλίες.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, παρά τις χθεσινές καταιγίδες που έπληξαν μεγάλο μέρος του Ελλαδικού χώρου, πολλοί είναι αυτοί προτίμησαν να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε κοντινές, κυρίως, παραλίες. Κυριότεροι προορισμοί είναι αυτοί που τυγχάνουν πιο κοντά στην Καστοριά, δηλαδή Πρέβεζα, Ηγουμεντίσα, Πάργα, Λούτσα από την μία, Κατερίνη, Νέοι Πόροι, Λιτόχωρο από την άλλη. Δεν λείπουν, ωστόσο και οι τολμηροί που έστω και για μια μέρα, προτίμησαν να καταφύγουν στις μαγευτικές παραλίες της Λευκάδας ή της Χαλκιδικής.

Μάλιστα, όπως μεταφέρουν στον ditikostipos.gr εκείνοι που προτίμησαν να ξεφύγουν όλο το τριήμερο, βρήκαν καταλύματα σε πολύ προσιτές τιμές που ξεκινούν ακόμα και με 20 ευρώ το δίκληνο. Αυτο φυσικά απορρέει από τα προβλήματα που δημιούργησε στον κλάδο του τουρισμού και κυρίως σε ξενοδοχεία και συναφή χώρους, η πρωτοφανής κρίση από τα μέτρα κατά του Cocid-19.

Όσοι βρέθηκαν, είτε για μια μέρα, είτε για όλο το τριήμερο, μας μεταφέρουν όμορφες εικόνες, από την πρώτη απόδραση του φετινού καλοκαιριού. Δείτε φωτογραφίες, από σήμερα Κυριακή 7 Ιουνίου, από παραλίες της Πρέβεζας και της Χαλκιδικής


Spread the love